MMM Interactieve Communicatie

MMM staat bekend om de wijze van interactie en samenwerking met de opdrachtgever om zo een maximaal gedragen resultaat te bereiken. MMM is ervan overtuigd dat zij opdrachten binnen een kort tijdsbestek tegen een scherpe prijs tot een zeer goed product kunnen brengen.

Home > Over MMM > Webontwikkeling

Webontwikkeling

Het team van programmeurs, communicatiedeskundigen en vormgevers zorgen ervoor dat MMM vooraan in de markt staat met innovatieve en creatieve oplossingen omtrent webontwikkeling.
Naast de maatwerkoplossingen voor dynamische websites worden door MMM ook sites ontwikkeld waarbij open standaarden worden gebruikt. Websites kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een open source cms als Drupal of WordPress.

Verder kan MMM een professionele webshop in Magento of WooCommerce opzetten. Na oplevering kan de klant eenvoudig zelf de producten binnen de site beheren.

Door de sterke groei van het gebruik van smartphones en tablets ontwikkelt MMM naast websites ook iPhone/iPad en Android apps. Deze apps kunnen o.a. ondersteunend zijn voor de informatie van een site.

MMM heeft een aantal oplossingen ontwikkeld die wellicht voor u interessant kunnen zijn. Te denken valt aan het door MMM ontwikkelde cMMMs waarbij u eenvoudig uw eigen site of app kunt beheren. Geïnteresseerd? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.