MMM Interactieve Communicatie

MMM staat bekend om de wijze van interactie en samenwerking met de opdrachtgever om zo een maximaal gedragen resultaat te bereiken. MMM is ervan overtuigd dat zij opdrachten binnen een kort tijdsbestek tegen een scherpe prijs tot een zeer goed product kunnen brengen.

Home > Over MMM

Over MMM

MMM Interactieve Communicatie BV is een full-service internetbureau opgericht begin jaren negentig. Het bureau richt zich met name op interactieve projecten voor het bedrijfsleven en de overheid. Binnen deze sectoren worden onder meer (mobiele) webapplicaties, webshops en apps ontwikkeld.
Daarnaast wordt beheer(webmaster), technisch onderhoud en hosting van sites geboden. Het team van programmeurs, communicatiedeskundigen en vormgevers zorgen ervoor dat MMM vooraan in de markt staat met innovatieve en creatieve oplossingen.

MMM begeleidt en adviseert de opdrachtgevers tijdens het project en het eventuele vervolgtraject. De unieke projectaanpak waarbij de samenwerking met de opdrachtgever hoge prioriteit heeft, leidt ertoe dat het eindproduct een samenspel van beide partijen wordt en de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald.

Geïnteresseerd? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.