Over MMM

MMM Interactieve Communicatie

Wij zijn een interactief communicatiebureau in Den Haag. Het team van programmeurs, communicatiedeskundigen en vormgevers zorgen ervoor dat MMM vooraan in de markt staat met innovatieve en creatieve oplossingen.

MMM begeleidt en adviseert de opdrachtgevers tijdens het project en het eventuele vervolgtraject. De unieke projectaanpak waarbij de samenwerking met de opdrachtgever hoge prioriteit heeft, leidt ertoe dat het eindproduct een samenspel van beide partijen wordt en de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald.

Doelgroep

Wij zetten graag de gebruiker centraal en verdiepen ons in hun behoeften. Op basis hiervan ontwikkelen we samen de opdrachtgever de vorm en inhoud voor de interactie.

Projectaanpak

Onze project aansturing is erop gericht om door middel van interactie en samenwerking met de opdrachtgever om zo een maximaal gedragen resultaat te bereiken.

Teamwork

Wij werken in een multidisciplinair team. Daarnaast staat de samenwerking met de opdrachtgever hoog in het vaandel waarbij de vooraf gestelde doelstellingen nooit uit het oog verliezen.

Strategie

Voordat wij starten met de bouw van een interactief product bepalen wij gezamenlijk met de opdrachtgever de strategie. Hier wordt gekeken naar doelgroep en doelstellingen. Wij proberen dus zoveel mogelijk onderscheidend te zijn en af te stemmen op de opdrachtgever.

Concept

Wij vertalen uw idee en doelstellingen naar een vooruitstrevend concept. Uw inbreng en kritische blik zijn belangrijk voor het eindresultaat maar net zo belangrijk als onze expertise en creativiteit. Een goed concept is de basis voor een succesvol en opvallend product.

Design

Wij ontwerpen uw digitale huisstijl en maken graag de vertaling naar alle gewenste communicatiemiddelen: van app tot website. Onze vormgevers gaan voor het meest optimale voor uw doelgroep waarbij een vernieuwend en creatieve inbreng niet uit de weg wordt gegaan.

Een advies op maat! Wat is de beste oplossing voor uw organisatie?

Contact

Anna Paulownastraat 99
2518 BC Den Haag

Tel.: +31 (0)70 – 427 80 49
E-mail: contact@mmm.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte over MMM of wat er aan relateert.