MMM Interactieve Communicatie

MMM staat bekend om de wijze van interactie en samenwerking met de opdrachtgever om zo een maximaal gedragen resultaat te bereiken. MMM is ervan overtuigd dat zij opdrachten binnen een kort tijdsbestek tegen een scherpe prijs tot een zeer goed product kunnen brengen.

Home > Over MMM > Webrichtlijnen

Webrichtlijnen

MMM is gespecialiseerd in het bouwen conform de webrichtlijnen en de zogenaamde standaarden van het World Wide Web Consortium (W3C).

Websites die gebouwd zijn volgens deze Webrichtlijnen zijn optimaal toegankelijk voor de meeste systemen/browsers en voor mensen met functiebeperkingen. Op die manier wordt verzekerd dat niemand door techniek wordt belemmerd om gebruik te maken van de informatie en diensten die via internet worden aangeboden. Daarnaast zijn op deze manier websites veel beter vindbaar met moderne zoekmachines zoals Google.

Inmiddels hebben verschillende door MMM ontwikkelde sites het kwaliteitswaarmerk drempelvrij.nl gekregen. MMM heeft vele jaren ervaring met het bouwen conform de webrichtlijnen en kan u verder helpen met het behalen van certificaten .

Benieuwd of uw website voldoet aan de Webrichtlijnen?
Neem dan contact met ons op.