Het project Scheveningse Luikjes in december 2017 is een zeer groot succes gebleken. Vele ondernemers, instellingen en burgers hebben in december tijd en aandacht geschonken aan senioren op Scheveningen. Op 1 december spoelden de Scheveningse Luikjes aan, om tijd en aandacht te schenken aan senioren. Donderdag 21 december heeft Wim Deetman, oud-burgemeester van Den Haag, de luikjes terug gegeven aan zee. Op deze dag stond de levensgrote adventskalender op de historische logger SCH-236, in de tweede binnenhaven van Scheveningen waar het laatste luikje werd geopend.
Ondernemers, instellingen en particulieren hebben de afgelopen periode meegedaan aan Scheveningse Luikjes om samen tijd en aandacht te schenken aan senioren. Er zijn mooie onderlinge verbanden ontstaan en veel bedrijven zoals Rabobank, Picnic, Pathé, Kurhaus, Zuiderstrand Theater en anderen geven het luikje nog eens door in 2018! Scheveningse luikjes staat op de kalender op Scheveningen.

Het project heeft veel publiciteit gegenereerd zie: www.haagseluikjes.nl/in-de-media