Voor Lighthouse Works heeft MMM de nieuwe website ecommerce site met boekingsmodule ontwikkeld. Met de nieuwe webshop is Lighthouse Works een nieuwe weg ingeslagen qua professionalisering omtrent haar online activiteiten.

De website biedt een boekingsformule voor diverse yoga, detox en mindfulness-reizen waarbij veel ruimte is tot voor cross selling producten. Daarnaast wordt de potentiële boeker alvast mee op reis genomen door diverse blogs, vlogs en reviews.

De website en bijbehorende webshop is ontwikkeld in WooCommerce. Dit is systeem is op dit moment bezig marktleider te worden binnen de ecommerce sites. Dit komt mede door de flexibiliteit van het systeem en de maatwerk oplossingen die geboden kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden die WooCommerce biedt? MMM denkt graag mee!

Zie www.lighthouseworks.nl