MMM - Laméco

Overname online activiteiten MMM Interactieve Communicatie door Laméco

Laméco uit Eindhoven neemt de online activiteiten van MMM Interactieve Communicatie over. Per 1 juli 2018 zullen alle lopende serviceovereenkomsten en contracten in het beheer van Laméco komen.

MMM Interactieve Communicatie is een creatief communicatiebureau met een passie voor online en richt zich op concepten en digitale projecten voor het bedrijfsleven en overheid. Binnen deze sectoren ontwikkelt het in Den Haag gevestigde bureau al jaren digitale producten binnen vooruitstrevende projecten.

“Gezien onze koerswijziging waren wij op zoek naar een partij die onze opdrachtgevers dezelfde service en creativiteit kan bieden. Een partij als Laméco voldoet volledig aan dit profiel en biedt opdrachtgevers van MMM Interactieve Communicatie veel mogelijkheden. Daarnaast heeft Laméco veel kennis in huis omtrent digitale innovaties en hebben wij er alle vertrouwen in dat onze bestaande opdrachtgevers digitaal succes blijven behouden”, aldus Madelon Vink, medeoprichter van MMM in een verklaring.

“Laméco is goed in het ontwikkelen van platformen en klantportalen, daarnaast hebben we heel veel kennis van online marketing. Vanaf de eerste samenwerking met MMM Interactieve Communicatie was duidelijk dat we veel soortgelijke projecten hebben. Hiermee is het ook een logische stap geweest om verder te kijken dan enkel een samenwerking”, aldus Daan Lammers, directeur van Laméco. “ Hierbij komt onze visie en mindset overeen, wat belangrijk is voor de bestaande opdrachtgevers van MMM.”

Voor meer informatie:
www.lameco.nl