App ontwikkeling

MMM bouwt al jaren mobiele apps voor diverse opdrachtgevers. In onze portfolio kunt u verschillende projecten vinden waar wij met veel plezier afgelopen jaren aan gewerkt hebben. Als expert op het gebied van app ontwikkeling denken wij graag mee met de mogelijkheden voor een mobiele app en zorgen dat de functionaliteiten nauw aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.

iOS en Android

Met innovatieve en efficiënte oplossingen proberen wij altijd alle mogelijkheden omtrent mobiele apps te implementeren. Wij ontwikkelen apps voor iOS (iPhone en iPad), Android en webbased.

Een app laten ontwikkelen bij MMM kent geen beperkingen. MMM Interactieve Communicatie denkt graag mee over nieuwe en sprankelende concepten. Wij denken in de verbindende vorm en koppelen graag ideeën, mensen en techniek aan elkaar.

Koppelen website met een app

Wij kunnen verder bestaande infrastructuur als data van een website koppelen aan de app. Hierbij is de informatie binnen de app op gebruikersvriendelijke manier te beheren in het cms van de website.
Daarnaast kan verkregen data via de app weer worden weggeschreven naar de webserver.
Met pushberichten kunnen de gebruikers van de app direct worden bereikt.

Heeft u vragen over het ontwikkelen van een app, neem dan contact op via 070 – 427 8049 of vul onderstaand reactieformulier in.

App-ontwikkeling