DIENSTEN

MMM Interactieve Communicatie BV is opgericht begin jaren negentig. Het bureau richt zich met name op interactieve projecten voor het bedrijfsleven en de overheid. Binnen deze sectoren worden onder meer (mobiele) webapplicaties, webshops en apps ontwikkeld.

Websites/E-commerce

Naast de maatwerkoplossingen voor dynamische websites worden door MMM ook sites ontwikkeld waarbij open standaarden worden gebruikt. Websites kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een open source cms als Drupal of WordPress. Uiteraard bepalen wij in nauw overleg met de opdrachtgever wat de meest efficiënte oplossing kan zijn.
Verder kan MMM een professionele webshop in Magento of WooCommerce opzetten. Na oplevering kan de opdrachtgever eenvoudig zelf de producten binnen de site beheren.
Lees verder

Mobile apps

Het gebruik van smartphones en tablets is niet meer weg te denken. MMM ontwikkelt voor iPhone/iPad en Android apps met een verscheidenheid aan functionaliteiten. Deze apps kunnen ondersteunend zijn voor de informatie van een site maar ook een op zich zelf staand product zijn. Lees verder

Online strategie

Voor de start van het project is van het belang dat vooraf de concurrenten en doelgroepen in kaart worden gebracht. Welke strategie hanteren de concurrenten en waar liggen de kansen voor de opdrachtgever  om zich online te profileren naar haar doelgroepen?

MMM denkt hier graag over mee in een creatieve sessie en maakt een analyse waarbij de volgende onderdelen worden meegenomen:

  • Het inzichtelijk maken van de concurrenten en doelgroepen.
  • Welke concurrenten hebben hun site geoptimaliseerd en met welke zoektermen?
  • Waar zijn de concurrenten actief en welke social media kanalen worden het meest gebruikt?
  • Waar is de winst te behalen t.o.v. concurrent?
  • Welke doelgroepen kunnen op welke manier het beste benaderd worden?

Na deze sessie wordt de benchmark bepaald omtrent de online strategie en wordt tevens een plan van aanpak opgesteld qua monitoring van deze strategie.

Benieuwd hoe een creatieve sessie voor uw organisatie eruit kan zien? Neem contact met ons op!

Internetmarketing

SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) worden ingezet voor een hoger doel: meer bezoekers op je website, en zo uiteindelijk meer traffic.
Iedereen wil graag meer bezoekers op zijn website en die uiteindelijk natuurlijk ook meer conversies maken! MMM maakt graag samen met de opdrachtgever een strategie die zorgt voor een duurzame fundering voor uw website. Een strategie waarbij we niet alleen focussen op op rankings in Google, maar je ook op een dieper niveau adviseren.

Email- en contentmarketing

Daarnaast adviseren we in het gebruik van email- en contentmarketing.
Wij kunnen voor u een Quickscan uitvoeren van de site en aan de hand hiervan bepalen welke aanpassingen en acties nodig zijn om de site te optimaliseren.

Social media

MMM ondersteunt de opdrachtgever graag met het opzetten van een social media kanaal tot het volledige beheer van social media inclusief campagnes. Wij ontwikkelen indien gewenst zelf content, beantwoorden vragen in overleg, en zorgen voor een professionele opvolging uit naam van de organisatie. We zoeken uiteraard de beste kanalen (bijv. Twitter, Facebook en Instagram) uit die passen bij de wensen, mogelijkheden en doelstellingen.

Benieuwd naar mogelijkheden?

Benieuwd naar mogelijkheden voor een brainstorm om een idee uit te werken of nieuw concept te bedenken? Neem contact met ons op.