PROJECTEN

Onderstaand een selectie van projecten van diverse opdrachtgevers waaraan MMM de afgelopen jaren gewerkt heeft.

Website Uitvoerder van het jaar

MMM ontwikkelde voor dit project de website en banners. Op de website was naast algemene informatie over de procedures en juryleden het ook mogelijk voor de bezoeker om online te stemmen.

Scheveningse Luikjes

MMM is nauw betrokken geweest in december bij Scheveningse Luikjes. Dit project is een initiatief van Madelon Vink en Else Kodde om samen met ondernemers, instellingen en particulieren tijd en aandacht te schenken aan eenzaamheid onder senioren.

Community platform A+O fonds Gemeenten

MMM heeft voor A+O fonds Gemeenten een community platform ontwikkeld waarbij de organisatie de gebruikers kan inspireren en informeren.

Webshop met loyaliteitsprogramma voor Neoderma

Voor Neoderma BeNeLux heeft MMM een business-to-business webshop ontwikkeld loyaliteitsprogramma koppeling (API) met het online boekhoudsysteem

Chogogo Resort Curaçao

Voor Chogogo Resort Curaçao  heeft MMM de nieuwe site, de app, TV-schermen en het drukwerk (o.a. menukaarten) ontwikkeld.

Haagse Luikjes

Campagne Haagse Luikjes voor gemeente Den Haag met website, tv-commercials, radiospots, flyers, banners, vlogs en een in het stadhuis een de levensgrote Adventskalender waarin iedere dag een luikje werd geopend

GROHE

In opdracht van BVH heeft MMM de techniek ontwikkeld voor de campagnesite van Grohe, het echte douchen. Binnen radiospots en internetbanners werd verwezen naar de site.
Voor GROHE heeft MMM ook de Grohe Ocean Race gerealiseerd. Binnen het dynamische spel moesten dealers van GROHE-producten negen maanden lang proberen de beste koers uitzetten voor hun zeilboot.

Rabobank

In augustus werd MMM gevraagd om samen met Elsewhere Creative een brainstorm te leiden voor Rabobank regio Den Haag. De sessie ging over de bijeenkomst voor de leden van de Rabobank in het ADO-stadion tijdens de Week van de coöperatie.

Provincie Gelderland

Ter ondersteuning van het te voeren beleid voor DigiToegankelijk heeft MMM eerste inventarisatie van de huidige stand van zaken uitgevoerd.

Den Haag FM

MMM heeft voor Den Haag FM de nieuwe app ontwikkeld. De app biedt het laatste regionieuws. Daarnaast kan vanuit de app direct naar de live uitzendingen van Den Haag FM worden geluisterd en gekeken.

Sportklimaat app

Voor het Mulier Instituut heeft MMM de Sportklimaat App ontwikkeld die gedragingen gedurende een sportactiviteit registreert. De App wordt ingezet tijdens diverse wedstrijden om de gedragingen van sporters te monitoren.

Stichting Lotje

MMM is sponsor van de website van Stichting Lotje. Deze organisatie ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen, tot en met 18 jaar in Den Haag, die zich in een noodsituatie bevinden.

Doorstroomatlas VMBO

MMM heeft voor Ministerie van OCW en DUO de online Doorstroomatlas VMBO ontwikkeld. De website biedt naast vele grafieken, tabellen ook een kennisbank waarbij gebruikers op maat informatie kunnen vinden.

Stand-in Supporter

Welk land past het best bij jou? De kieswijzer en het mobiele pashokje voor Nederlandse supporters tijdens het EK
De app Stand-in Supporter biedt hierin een helpende hand. Met de app kan je checken welke supportersoutfit jou (of jouw vrienden) het beste staat. Je krijgt de mogelijkheid om door middel van een eigen foto shirts en accessoires te passen van de 24 deelnemende landen. Wordt het Engeland, Albanië of toch onze zuiderburen?

Benieuwd naar mogelijkheden?

Benieuwd naar mogelijkheden voor een brainstorm om een idee uit te werken of nieuw concept te bedenken?
Neem contact op met ons en wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en kijk of het klikt.