Website en webshop

MMM bouwt websites en webshops die goed aansluiten bij de uitstraling van de organisatie. Tijdens de productie moet het een samenspel zijn tussen techniek en design zijn.

Websites

Naast de maatwerkoplossingen voor dynamische websites worden door MMM ook sites ontwikkeld waarbij open standaarden worden gebruikt. Websites kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een open source framework als WordPress of Drupal. Uiteraard bepalen wij in nauw overleg met de opdrachtgever wat de meest efficiënte oplossing kan zijn.

Webshops

Verder kan MMM een professionele webshop in de populaire ecommerce frameworks als Magento of WooCommerce opzetten. Na oplevering kan de opdrachtgever o.a. eenvoudig zelf de producten binnen de webshop beheren.

Stappenplan

Om de voortgang en kwaliteit te kunnen bewaken, worden in de planning enkele evaluatiemomenten en mijlpaalproducten (demo’s) die door de klant via het internet bekeken kunnen worden. Hiermee wordt door MMM de kwaliteit van de eindproducten bewaakt. Met de terugkoppeling van de klant worden indien nodig de demo’s aangepast zodat aan het eind van het project kwalitatief hoogwaardige eindproducten worden opgeleverd.

Binnen de kwaliteitseisen van MMM worden dergelijke projecten zoals het ontwikkelen van de website voor de klant volgens een aantal fases gerealiseerd. Onderstaand een overzicht van de verschillende stappen:

  • Briefing opdrachtgever
  • Ontwerpen vormgeving
  • Inrichtingsfase
  • Ontwikkel- en Programmeerfase
  • Testfase
  • Acceptatiefase
  • Productiefase

Indien gewenst kunnen wij ook de online marketing voor uw (nieuwe) website verzorgen.

Websites en webshops

Heeft u vragen over het ontwikkelen van een website of webshop, neem dan contact op via 070 – 427 8049 of vul onderstaand reactieformulier in.